Uvjeti korištenja usluge

1. Uvjeti

Prijavom na ovu internetsku stranicu prihvaćate uvjete i odredbe o korištenju ovih internetskih stranica te se slažete da ste odgovorni za poštivanje svih uvjeta pružanja usluge. Ako se ne slažete s bilo kojim od ovih uvjeta, ne možete koristiti ili pristupiti ovoj internetskoj stranici.

2. Pravo na pristup podacima

Prijavom u sustav Sumirre, korisnik daje pravo na pristup osobnim podacima dostupnih u obliku e-JOPPD obrasca u sklopu sustava e-Građani te podacima o isplatama dostupnim na stranicama Studentskog centra u Zagrebu.

Korisnik/ica daje pravo internetskoj stranici da periodički pristupa njegovim/njezinim podacima u obliku e-JOPPD obrazaca u sustavu e-Građani te podacima o isplatama na internetskoj stranici Studentskog centra u Zagrebu.

Korisnik također daje pravo da se njegovi podaci u anonimiziranom obliku koriste za razvoj dodatnih usluga ove internetske stranica tako da se osobne informacije poput imena, prezimena, OIB-a, AAI@Edu.hr računa ne mogu dovesti u svezu s datumom isplate, iznosom isplate i imenom poslodavca koji je izvršio isplatu.

Pravo na pristup podacima daje se sustavu Sumirra i ne daje se pravo na korištenje istih podataka trećim servisima.

3. Odricanje od odgovornosti

Informacije na ovoj internetskoj stranici pružaju se "kakve jesu" i informativnog su karaktera. Sumirra ne jamči, izričito ili neizravno, i ovime odriče i negira sva ostala jamstva, uključujući, bez ograničenja, podrazumijevana jamstva ili uvjete prodaje, prikladnosti za određenu svrhu ili nepristriranja intelektualnog vlasništva ili drugih kršenja prava. Štoviše, Sumirra ne jamči niti ne pruža nikakve izjave glede točnosti, vjerojatnih rezultata ili pouzdanosti korištenja informacija na svojim internetskim stranicama ili na neki drugi način povezan s tim informacijama ili bilo kojim mjestima povezanim s ovom stranicom.

4. Ograničenja

Ni u kojem slučaju Sumirra ili njegovi vlasnici neće biti odgovorni za bilo kakvu štetu (uključujući, bez ograničenja, štete zbog gubitka podataka ili dobiti ili zbog prekida poslovanja) zbog korištenja ili nemogućnosti korištenja informacija na internetskoj stranici Sumirre.

5. Izmjene i pogreške

Informacije koje se pojavljuju na ovoj internetskoj stranici mogu uključivati ​​tehničke, tipografske ili fotografske pogreške. Sumirra ne jamči da je bilo koji od materijala na svojim internetskim stranicama točan, potpun ili aktualan. Sumirra može u bilo kojem trenutku bez prethodne najave izmijeniti materijale sadržane na internetskim stranicama. Sumirra se, međutim, ne obvezuje na ažuriranje informacija.

6. Izmjene i dopune uvjeta korištenja web stranice

Sumirra može revidirati ove Uvjete korištenja za svoje internetske stranice u bilo koje vrijeme bez prethodne najave. Korištenjem ove internetske stranice prihvaćate da se obvezujete na trenutnu verziju ovih Uvjeta korištenja.§